Wie? Wat?

Mijn naam is Pia. Ik ben altijd wel met iets bezig is. Stilzitten is niet echt aan mij besteed. Er zijn te veel dingen die ik nog graag wil ontwerpen, maken, doen….Al wat ik kan, heb ik her en der geleerd. 

Werken met kinderen vind ik heerlijk. Drie dagen per week ben ik juf op een lagere school.

De andere dagen vind je me in het atelier. Ik organiseer er klei-ateliers voor kinderen, jongeren en volwassenen. We kleien samen rond de tafel, praten over de kleine en grote dingen die jullie bezig houden.

Heb je iets te vieren, dan kan je kiezen voor een origineel verjaardagsfeestje, al kleiend rond de tafel.

Je mag hier zijn wie je bent, met je talenten en je beperkingen, los van ‘labels’, los van verwachtingen,…

Ik geef bewust geen cursussen op ‘hoog academisch niveau’ maar wel heel toegankelijke workshops waar je geen ervaring voor nodig hebt.

En in die gezellige sfeer samen creëer jij iets moois,  iets waar je trots op kan zijn.

Je gaat ontspannen naar huis met een fijne tastbare herinnering.

 

Het moet niet perfect zijn!

Hopelijk is er een hoekje af, of een deukje in.

Welkom aan mijn tafel, naast de KAST.